Onze populairste winter uitjes

De Waanzinnige
Winter Games!

Ik Hou van Winter Wonderland

IJssculpturen

The Amazing Winterdays

Casino Night

Het pokertoernooi is een heel leuke manier om de teambuilding binnen uw groep te stimuleren. Ons plezier staat voorop, maar het blijft natuurlijk wel competitief. Wie zet er het best zijn pokerface op?

Expeditie Poolcirkel

Wij nemen u mee naar het poolgebied waar u met uw team moet zien te overleven tussen de hoge bergen, de gletsjers, koude grotten en rivieren! Niet alleen fysieke kracht is van belang, ook psychologie en strategie spelen een belangrijke rol.

Cocktail Workshop

Zin in een lekkere cocktail om de winterse kou voor te blijven? Dan is het winterse cocktail shake wat voor u! Stap in de huid van een echte barman of barvrouw en maak uw eigen winterse cocktail!

Blokarten/Strandzeilen

Blokarten staat garant voor een dag vol plezier en avontuur. Wat is het precies? In principe is het heel simpel. Je zit in een kart die bevestigd is aan een groot zeil, waardoor je lekker snel over het strand kunt racen!

Glühwein GPS-tocht

Tijdens onze avontuurlijke GPS-tochten zult u zich nooit vervelen. De doelgroep van onze GPS tochten is erg divers. Erg leuk om te doen als personeelsfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of als familiedag.

Powerkiten/Vliegeren

Bent u op zoek naar een winterse uitdaging? Wilt u een lekker dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen of een van de andere locaties? Dan is Vliegeren/powerkiten de ultieme uitdaging!

Salsadansen

Een workshop salsa is een bijzondere ervaring geschikt voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Onze instructeurs leren u de basispasjes, zodat er gedanst kan worden op de exotische ritmes van de Zuid-Amerikaanse muziek!

Puzzelschilderen

Tijdens een workshop schilder puzzelen maakt u gezellig met z’n allen een groot schilderij dat bestaat uit allemaal kleine schilderij. Deze workshop is erg leuk om te doen en bevordert bovendien de teambuilding binnen een groep.